Anna húsvéti kalácsa

Anna húsvéti kalácsa

Szerző: 2017. április 4. kedd

Egy kis meglepetéssel szeretnénk szolgálni! Igaz, gomba nincs benne, de ezzel a recepttel szeretnénk kedveskedni és boldog húsvéti ünnepeket kívánni minden kedves gombarajongónak. 

  • Előkészület : 30 perc
  • Főzési idő : 2h 00 min

Hozzávalók

Elkészítés

Az élesztőt a cukor egyharmadával a langyos tejben felfuttatjuk, majd alaposan összedolgozzuk a többi hozzávalóval. Meleg helyre rakjuk és hagyjuk kelni.

Kb. 40 perc után, mikor szépen feljött a tésztánk, újra átgyúrjuk, majd megfonjuk.

Még egyszer hagyjuk pihentetni, majd tetejét megkenjük tojássárgájával és előmelegített sütőben 180 fokon 45 perc alatt gyönyörű szép barnára sütjük.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*