Aranydurbincs ördögszekérlaskával

Aranydurbincs ördögszekérlaskával

Szerző: 2016. december 14. szerda

  • Előkészület : 30 perc
  • Főzési idő : 30 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A tepsibe öntjük az 1 kg sót.

A halat alaposan megtisztítjuk, a citromkarikákat és a petrezselymet a hal belsejébe tesszük, és a sóágyra fektetjük. Előmelegített sütőben, kb. 190 °C-on 30 percig sütjük.

A szeletekre vágott gombát a felaprított fokhagymával grillezzük, sózzuk, borsozzuk.

Hozzáadjuk a felezett koktélparadicsomot és készre pirítjuk.

Az elkészült halat krumplipürével és a grillezett gombával tálaljuk és azonnal fogyasztjuk.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*