Aszalt szilvás pulykamell vörösboros gombaszószban

Aszalt szilvás pulykamell vörösboros gombaszószban

Szerző: 2015. január 14. szerda

Nem is olyan bonyolult, mint amennyire gondoljuk. Viszonylag hamar elkészül, és a háziasszonynak is van ideje még szépítkezni és elkészülni a vacsorához. Garantált az igazi karácsonyi hangulat!

  • Előkészület : 30 perc
  • Főzési idő : 30 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A pulykamellet vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, majd aszalt szilvával megtöltjük és pálcikával felszúrjuk. Serpenyőben kevés olajon, kis víz hozzáadásával megpároljuk. A maradék aszalt szilvát is a húsok mellé tesszük és kis vörösborral felöntjük.

Hozzáadjuk a felszeletelt csiperkegombát és addig főzzük, amíg a mellé helyezett aszalt szilva besűríti a vörösboros gombás szószt.

Főtt rizzsel vagy burgonyakrokettel tálaljuk. Ne hagyjuk az ételt felügyelet nélkül, mert az aszalt szilva könnyen megéghet! A párolás alatt pótoljuk a vizet!

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*