Avokádókrémmel töltött gombafejek

Avokádókrémmel töltött gombafejek

Szerző: 2016. szeptember 1. csütörtök

Az avokádókrémet érdemes a tálalás napján elkészíteni, hogy megőrizze ezt a szép pasztell színét. 

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 5 perc

Elkészítés

Tegyük egy keverőtálba az avokádót, a koriandert, a csilipaparikát, a meghámozott, kimagozott és apróra vágott paradicsomot, a felkockázott lilahagymát és a citrom levét és krémesítsük botmixerrel.

A gombák tönkjét törjük ki és enyhén sós vízben mindkét oldalukat pároljuk 3-4 percig.

Töltsük meg az előkészített gombafejekbe.

A cikórialeveleket helyezzük egy tálra és tegyük rájuk a töltött gombafejeket.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*