Bárányborda kelbimbós gombasalátával

Bárányborda kelbimbós gombasalátával

Szerző: 2015. március 26. csütörtök

A bárány húsvétkor elengedhetetlen, ezzel a különleges gombás kelbimbós salátával pedig igazi kuriózum és garantált siker! 

  • Előkészület : 20 perc
  • Főzési idő : 30 perc

Elkészítés

Olívaolajból, apróra vágott rozmaringból, sóból, borsból és a zúzott fokhagymából páclét készítünk és a bárányborda szeleteket ebben a páclében hagyjuk állni egy éjszakát.

A kelbimbókat és a gombákat sózzuk, borsozzuk, majd pároljuk. Tálalás előtt megforgatjuk olívaolajban.

A húsokat oldalanként 5-6 percig grillezzük és a gombás, kelbimbós körettel frissen tálaljuk.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*