Bárányborda vegyes gombával

Bárányborda vegyes gombával

Szerző: 2017. április 4. kedd

A bárány a Húsvét elengedhetetlen ünnepi étke, most próbáljunk megújulni, így süssük együtt termesztett gombával! 

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 60 perc

Elkészítés

Olajból, sóból, borsból, aprított fokhagymából, apróra vágott rozmaringból pácot készítünk. Ebbe forgatjuk a húst és állni hagyjuk egy éjszakára.

Másnap fedeles hőálló edénybe tesszük. Mellétesszük a negyedelt gombákat és kb. 60 perc alatt készre sütjük. Mivel a pác ízét a gomba is átveszi, további fűszerezést nem igényel.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*