Báránycsülök laskaszósszal

Báránycsülök laskaszósszal

Szerző: 2015. március 26. csütörtök

Kitűnő húsvéti fogás!

  • Előkészület : 30 perc
  • Főzési idő : 2h 00 min

Hozzávalók

Elkészítés

Olajból, sóból, borsból, fokhagymából és rozmaringból pácot készítünk. A laskagombát és a sárgarépát csíkokra vágjuk, majd a báránnyal együtt megforgatunk a pácban és néhány órán át állni hagyjuk.

A hús nagyságától függően egy fedeles tepsiben 200 fokon kb. 1,5-2 óra alatt omlósra sütjük a báránycsülköket. Mikor a hús majdnem kész, mellé tesszük a gombát és a sárgarépát és együtt készre sütjük.

Zöldpesztóval kevert gnocchival tálaljuk.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*