Csicseriborsós rókagomba saláta garnélarákkal

Csicseriborsós rókagomba saláta garnélarákkal

Szerző: 2017. november 29. szerda

A rókagomba az ínyencek kedvence, kissé csípős, enyhén borsos ízei dominánsabbak, de ezek a főzés, sütés során enyhülnek, a fűszerezéstől függően szelídülnek.

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 20 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A rókagombát megtisztítjuk és kis zsiradékon megpirítjuk.

Elkészítjük a salátaöntetet: a szezámmagolajat összekeverjük a csiliszószokkal, a pirított szezámmaggal és az apróra vágott zöldhagymával.

Belerakjuk a csicseriborsót, a gombát, a főtt garnélarákot és az apróra vágott koriandert.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*