Csiperkegombás marhaburger

Csiperkegombás marhaburger

Szerző: 2017. május 12. péntek

Bátran helyettesítsük a darált hús egy részét apróra vágott gombával! Kalóriacsökkentő, volumennövelő, pénztárcabarát! 

 

 

 

  • Előkészület : 10 perc
  • Főzési idő : 10 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A darált húshoz hozzáadjuk az apró kockákra vágott nyers csiperkegombát és az apróra vágott hagymát. Sózzuk, borsozzuk. Grillen vagy serpenyőben mindkét oldalát megsütjük.

Tehetjük hagyományosan hamburger zsemlébe, de friss salátával is kitűnő.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*