Gombás szósz csirkemell nyársakkal

​​

Gombás szósz csirkemell nyársakkal

Szerző: 2015. november 6. péntek

Gyorsan elkészíthető és nagyon finom vacsora.

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 30 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A csíkokra vágott csirkemellfiléket ízesítsük sóval, borssal, fokhagymával, majd pici olajban forgassuk meg, húzzuk fanyársakra és grillen vagy serpenyőben süssük ki.

A csiperkegombát felszeleteljük, kicsi olajon rövid ideig pároljuk, közben sózzuk, borsozzuk. Szűrőkanállal kiszedjük, félretesszük.

A gomba levéhez adjuk hozzá az előre kikevert habarást, azaz a tejszínben elkevert lisztet. Sózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával ízesítsük. Forraljuk 1-2 percig, majd rakjuk vissza a korábban leszűrt gombákat és szórjuk meg apróra vágott friss korianderrel.

Ezt a szószt fogyaszthatjuk magában tésztával, egyéb körettel is, illetve a csiperkegomba helyett használhatunk laskagombát vagy erdei gombákat is.

Nyomtatás

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*