Csirkecombok gombás édesburgonyával

​​

Csirkecombok gombás édesburgonyával

Szerző: 2015. július 19. vasárnap

Remekül feldobja ezt a csirkés egytálételt a különleges gomba!

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 60 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Pucoljuk meg és vágjuk kockákra a nyers édesburgonyákat, a gombákat pedig negyedeljük. Mindkettőt tegyük a tepsi aljára.

Tegyük rá a sózott, borsozott csirkecombokat és egész fokhagymagerezdeket. Szórjuk meg kakukkfűvel vagy friss rozmaringgal, de akár mindkettővel.

200 fokos sütőben kb 60 percig fedő alatt pároljuk puhára.

Az édesburgonya helyettesíthető sütőtökkel vagy sütnivaló burgonyával, a shiitake pedig más termesztett vagy vadon termő gombával!

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*