Csirkés gombasaláta

Csirkés gombasaláta

Szerző: 2015. július 6. hétfő

Ha maradt egy kis csirkehús, dobjuk össze ezt a salátát és máris kész a vacsoránk!

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 15 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Vágjuk félbe a gombákat és főzzük forrásban lévő vízben 3-4 percig. Kockázzuk fel a csirkemellet és pároljuk meg.

A mártáshoz a keménytojások sárgáját keverjük el a cukorral, mustárral, sóval, borssal és olívaolajjal. Dolgozzuk jól össze és keverjük ki tejföllel A gombát, a csirkemellet, a csemegekukoricát és a kockára vágott tojásfehérjét tegyük egy tálba és keverjük össze a mártással.

Tavasszal, spárgaszezonban megbolondíthatjuk egy kis zöldspárgával is. Vágjuk 2 cm-es darabokra a spárgát, pároljuk meg, ügyelve arra, hogy ne főzzük túl. Tegyük a salátához és keverjük bele.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*