Déli tőkegomba saláta csicseriborsóval

Déli tőkegomba saláta csicseriborsóval

Szerző: 2018. január 5. péntek

Fogyasztható azonnal is, de még jobb, ha hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.

Hozzávalók

Elkészítés

A déli tőkegomba tönkjének alját levágjuk, amennyire szükséges. Vízben átöblítjük és pici olajon átpirítjuk (5-8 perc).

Elkészítjük a saláta alapot: a csicseriborsót egy tálba öntjük, hozzákeverjük a szezámolajat és a chiliszószókat, a felaprított újhagymát és koriandert.

A megpirított déli tőkegombát óvatosan belekeverjük.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*