Egyben sült karaj csiperkegombás raguval

​​

Egyben sült karaj csiperkegombás raguval

Szerző: 2015. augusztus 31. hétfő

A gombából ritkán szoktak ragut készíteni, pedig nagyon finom és mutatós köret! 

  • Előkészület : 20 perc
  • Főzési idő : 60 perc

Elkészítés

A karajt sóval, borssal és mustárral pácoljuk be.

Tegyük egy fedeles hőálló tálba és 200 fokra előmelegített sütőben süssük meg.

Mielőtt a hús teljesen megpuhul, tegyék mellé az apróra vágott zöldségeket. A zöldségek párolására számoljunk kb. fél órát.

A zöldségekkel együtt sült húslé kis mustárral, sóval, borssal ízesíthető. A megpuhult húst szeleteljük fel, tálaláskor tegyük mellé a ragut, köretként pedig zsemlegombócot vagy burgonyakrokettet adjunk.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*