Feta sajttal töltött gombafejek

Feta sajttal töltött gombafejek

Szerző: 2015. január 15. csütörtök

Remek vendégváró falatkák, nagyon mutatós és ízletes mediterrán előétel. 

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 15 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A gomba tönkjét kitörjük, a gombafejeket enyhén sós vízben, mindkét oldalán 3-4 percig pároljuk.

Olívaolajból, fokhagymából, sóból és borsból pácot készítünk. A gombát lecsepegtetjük, és az olajos pácban állni hagyjuk.

Tálalás előtt egy tálba kiszedjük a gombafejeket, majd a kockára vágott feta sajttal megtöltjük. Tetejére apróra vágott snidlinget és szárított paradicsomot szórunk, illetve kapribogyóval is díszíthetjük.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*