Fetasajtos gombakrém

Fetasajtos gombakrém

Szerző: 2015. március 2. hétfő

A krém felhasználása határtalan, kenhetjük kenyérre, mehet sonka vagy füstölt lazac tekercsbe vagy akár főtt keménytojásokba is! Nagyon finom és ízletes! 

  • Előkészület : 20 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A gombát apróra vágjuk, megpároljuk és lecsepegtetjük. Az összetevőket kézimixerrel összedolgozzuk.

Kenhetjük kenyérre, tölthetünk vele füstölt lazac szeleteket, amelyeket feltekerünk és főtt kemény tojás hajócskákba is tölthetjük.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*