Főtt spárga shiitake gombával

​​

Főtt spárga shiitake gombával

Szerző: 2016. április 1. péntek

A tavaszi spárgaszezonban a főtt spárgát dobjuk fel egy kis egzotikus gombával! 

  • Előkészület : 10 perc
  • Főzési idő : 15 perc

Elkészítés

Pároljuk meg a spárgát.

Szeleteljük fel a gombát és dinszteljük meg pici olajon, ízesítsük sóval, borssal, zúzott fokhagymával.

A lecsepegtetett spárgákra rakjuk rá a megpárolt gombát, a tetejét szórjuk meg apróra vágott zöldfűszerrel és reszeljünk rá gorgonzola sajtot.

Frissen fogyasszuk!

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*