Friss spenótsaláta ördögszekérlaskával

Friss spenótsaláta ördögszekérlaskával

Szerző: 2015. március 26. csütörtök

Könnyű, gyors és egészséges tavaszi saláta, amely kiválóan passzol bármilyen húsvéti húsételhez! 

Elkészítés

Felhevített olajon átpirítjuk a fokhagymát, majd rászórjuk a szeletelt laskát. Sózzuk, borsozzuk. Pár perc alatt készre pirítjuk. A bébispenótot egy salátás tálban összeforgatjuk az uborkaszeletekkel, az apróra vágott újhagymával és a kockára vágott retekkel, majd hozzáadjuk az átpirított laskagombát és legvégén óvatosan ráhelyezzük a félbevágott fürjtojásokat.

Elkészítjük a dresszinget: ízlés szerint az olajat, a mustárt, a balzsamecetet és a borsot összekeverjük, majd ezzel meglocsoljuk a laskás spenótsalátát.

Ördögszekér laska helyett természetesen használhatunk laskagombát vagy csiperkegombát, de akár ezek keverékét is, elkészítési idejük ugyanannyi.

Jó étvágyat kívánunk!

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*