Füstölt sonkában sült gombafejek

Füstölt sonkában sült gombafejek

Szerző: 2013. szeptember 5. csütörtök

A nagy gombafejekbe beleolvad a sajt és a füstölt sonka ízével lesz tökéletes ennek a triónak az ízharmóniája! Szuperfinom, szuperkönnyű és szuperegyszerű, de mégis nagyon látványos! 

  • Előkészület : 10 perc
  • Főzési idő : 15 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A gombákat megtisztítjuk, majd a tönköket eltávolítjuk. A reszelt sajtot a gombafejekbe szórjuk, majd a sonkákkal körbetekerjük. Előre melegített 200 °C-os sütőben, rácsos tepsiben ropogósra sütjük.

Krumplipürével kínáljuk, a tálaláskor az apróra vágott újhagymát rászórjuk.

Nyomtatás

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*