Garnélás gombasaláta cikóriaágyon

​​

Garnélás gombasaláta cikóriaágyon

Szerző: 2016. május 25. szerda

Érdemes kipróbálni a cikóriasalátát, nem fogunk csalódni az ízkavalkádban!

  • Előkészület : 10 perc
  • Főzési idő : 15 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Vágjuk a gombákat 1-1,5 cm-es szeletekre, ízesítsük sóval, borssal, majd forró serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg mindkét oldalát.

Ugyanebben a serpenyőben forgassuk át a garnélákat és az apróra vágott fokhagymát.

A fenyőmagot olaj nélkül, teflon edényben, állandó kevergetés mellett pirítsuk meg. Ha kellően megpirultak, vegyük ki azonnal a serpenyőből, mert könnyen megégnek a forró edényben.

Szeleteljük fel a cikóriát, tegyük rá a gombát és a fokhagymás garnélát, majd szórjuk meg apróra vágott korianderrel és pirított fenyőmaggal.

Fogyasztás előtt locsoljuk meg egy kis olívaolajjal és balzsamecettel.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*