Garnélás gombasaláta

Garnélás gombasaláta

Szerző: 2015. július 1. szerda

Nyáron nincs is jobb egy könnyű salátánál, főleg, amelynek csupán három összetevője van! 

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 10 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Vágjuk negyedbe a gombákat, pároljuk meg és csepegtessük le.

Hámozzuk meg az ananászt, közepét vágjuk ki és daraboljuk fel.

Keverjük össze az olívaolajat, a citromlevet, az apróra vágott koriandert és a zúzott fokhagymát, majd ízesítsük sóval és borssal.

Keverjük össze a gombát, a főtt rákot és az ananászt egy tálban, adjuk hozzá az öntetet és jól keverjük össze.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*