Garnélás nyársak

Garnélás nyársak

Szerző: 2013. június 1. szombat

Ahogy korábban már említettem, a cukkini az egyik nagy kedvencem - a csiperkegomba mellett - így én azzal készítem ezeket a kis nyársakat, de ízlés szerint lehet még a nyársra húzni hagymát, padlizsánt, amit szerettek. 

  • Előkészület : 10 perc
  • Főzési idő : 10 perc

Elkészítés

Nyársanként 2 garnélarákkal, 3 kisebb gombafejjel, 2 szelet cukkinival számoljunk. A hozzávalókat fölhúzzuk a nyársakra, pici sós, fokhagymás olívaolajban megforgatjuk, és grillezzük, de teflonban, főzőlapon is elkészíthető.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*