Gomba szeletek kukoricapehely bundában zöldborsós mártogatóval

Gomba szeletek kukoricapehely bundában zöldborsós mártogatóval

Szerző: 2017. április 25. kedd

30 perc alatt kész, kitűnő tavaszi étel, a gomba és a borsó kitűnő ízvilágot ad.

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 15 perc

Elkészítés

A gomba szeleteket a hagyományostól eltérően bepanírozzuk, azaz zsemlemorzsa helyett aprított kukoricapelyhet használunk. Forró olajban pár perc alatt kisütjük.

Közben elkészítjük a mártogatóst. A zsenge zöldborsót pici olajon megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk Mikor puha, felengedjük egy kevés vízzel és botmixerrel pürésítjük.

Tálalás előtt a borsópürébe belekeverjük a petrezselymet és a hagymát és mellé tesszük a gomba szeleteket. Azonnal, frissen fogyasszuk.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*