Gombaburger

Gombaburger

Szerző: 2015. június 5. péntek

Nincs grillezés gombaburger nélkül! Ez most a hús nélküli változat, így vegetáriánusok számára is kiváló! 

A hozzávalók fejenként értendők! 

  • Előkészület : 20 perc
  • Főzési idő : 20 perc

Elkészítés

Só, bors, fokhagyma, olívaolaj keverékből készítsünk pácot. A pulykamell szeleteket forgassuk meg benne, majd egy felhevített serpenyőben grillezzük meg mindkét oldalukat.

A visszamaradt olajban 1 perc alatt grillezzük meg a karikákra vágott portobellot, cukkinikarikákat és a hamburger zsemlék belsejét.

Töltsük meg a zsemléket az így elkészített hússal és zöldségekkel, amelyeket gazdagítsunk további friss salátával, paradicsom és hagymaszeletekkel.

Ízlés szerint mustárral, ketchuppal ízesítsük!

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*