Gombafejek füstölt mozzarellával, paradicsommal töltve

Gombafejek füstölt mozzarellával, paradicsommal töltve

Szerző: 2013. augusztus 30. péntek

Gyorsabb az egészet összerakni és elkészíteni, mint leírni és elolvasni! 🙂 Az egyik legjobb vendégváró falat, de romantikus lelkeknek is kifejezetten ajánlom randevú vacsorának.

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 15 perc

Elkészítés

Kitörjük a megtisztított gomba tönkjeit. A gombafejeket megtöltjük a nyers, apró kockákra vágott hámozott paradicsommal, sózzuk, borsozzuk. Minden gombafejre ízlés szerint rászórjuk a reszelt füstölt mozzarella sajtot.

A paradicsomokat megszórhatjuk szárított bazsalikommal vagy oregánóval.

Előmelegített sütőben 200 °C-on sütjük. Használjunk rácsos tepsit, mert a gomba levet ereszt.

Nyomtatás

 

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*