Gombakrémes palacsintafalatkák

Gombakrémes palacsintafalatkák

Szerző: 2015. január 15. csütörtök

Ezeket a falatkákat akkor szoktam elkészíteni, mikor alapból palacsintát sütök, és akkor semlegesre készítem a tésztát. Nagyon finom kis falatkákat lehet készíteni, amiket a gyerekek is szívesen fogyasztanak.

  • Előkészület : 20 perc
  • Főzési idő : 30 perc

Elkészítés

Kikeverjük a palacsintatésztát és kisütjük a palacsintákat. Hagyjuk kihűlni.

Megpároljuk a kisebb darabokra vágott gombát, összekeverjük a krémsajttal és kézimixerrel összedolgozzuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a metélőhagymát.

A palacsintákat megtöltjük, majd feltekerjük.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

One Response to Gombakrémes palacsintafalatkák

  1. Pingback: Új trend: adj gombát az ételekhez! | Gombarecept.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*