Gombakrémleves zellerrel

​​

Gombakrémleves zellerrel

Szerző: 2015. október 9. péntek

Testet és lelket melengető őszi-téli leves, nagyon jól jön ebben a borongós időben! 

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 30 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Vágjuk apró darabokra a hozzávalókat és pirítsuk meg kevés olajon.

Öntsük fel az alaplével vagy vízzel, sózzuk, borsozzuk és fűszerezzük.

Miután a zöldségek puhára főttek, botmixerrel turmixoljuk le.

Kínálhatunk hozzá pirított kenyérkockát, pirított baconszalonnát, reszelt sajtot, esetleg fetasajtot is.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*