Gombás falatok

​​

Gombás falatok

Szerző: 2015. november 9. hétfő

Remek vendégváró falat, ráadásul három dolog kell hozzá és kész is van! 

  • Előkészület : 10 perc
  • Főzési idő : 20 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Vágjuk a leveles tésztát 8x4 cm-es csíkokra.

A gombafejeket folyó víz alatt öblítsük át, majd pár percig főzzük sós, lobogó vízben.

Hajtsuk a gombafejeket a tésztába és fogpiszkálóval szúrjuk át.

Kenjük meg a tésztát felvert tojássárgájával és szórjuk meg reszelt parmezánnal.

Tegyük tepsibe és süssük aranybarnára.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*