Gombás káposztás hasé

Gombás káposztás hasé

Szerző: 2013. október 28. hétfő

Vendégeket vársz és nincs ötleted? Ez pikk-pakk elkészül, nem hagyományos és a vendégeknek is nagyon fog ízleni!

  • Előkészület : 20 perc
  • Főzési idő : 30 perc

Elkészítés

Az apróra vágott gombát és káposztát külön-külön megpároljuk. A paradicsomokat meghámozzuk, a magjait kiszedjük és apró kockákra vágjuk. Az összetevőket összekeverjük.

A leveles tésztát kinyújtjuk, 8x8 cm-es négyzetekre vágjuk és mindegyik négyzet közepére rakunk a töltelékből. Összehajtjuk, villa segítségével hasét formázunk, majd tojássárgájával megkenjük. Sajtot reszelünk rá és középbarnára sütjük.

Nyomtatás

 

 

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*