Gombás karfiolos tészta

Gombás karfiolos tészta

Szerző: 2017. február 27. hétfő

A tejszínes szószos tészta zöldséges változata.

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 10 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Az apró kockára vágott kolozsvári szalonnát ropogósra pirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát.

Közben a karfiolt külön edényben, vagy gőzpárolóban félpuhára pároljuk.

A lisztből, tejszínből, kevés vízzel habarást készítünk.

A karfiolt hozzáadjuk a gombához és behabarjuk, majd 3-4 percig főzzük, végül petrezselyemmel fűszerezzük.

Ízlés szerint bármilyen házi vagy friss tésztával tálaljuk.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*