Gombás lecsó tarhonyával

Gombás lecsó tarhonyával

Szerző: 2013. augusztus 28. szerda

Lecsó extrákkal? Naná! Ha már kicsit unod a hagyományos lecsót, akkor bolondítsd meg gombával, és készíts hozzá tarhonyát!

  • Előkészület : 30 perc
  • Főzési idő : 30 perc

Elkészítés

A csiperkegombákat vastagabb szeletekre vágjuk, majd grillezzük. A paprikából és a paradicsomból lecsót készítünk: olajon megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a felkarikázott paprikákat, sózzuk, majd meghintjük a fűszerpaprikával.

Hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott paradicsomot és ízlés szerint addig főzzük, hogy a paprika roppanós maradjon.

Az így elkészített alkotókat egymás mellé rakva tálaljuk, körítésként tarhonyát aduk hozzá. Zöldpetrezselyemmel díszítjük.

Nyomtatás

 

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*