Gombás marhahúsos krokett

Gombás marhahúsos krokett

Szerző: 2017. április 27. csütörtök

Friss salátával tálaljuk, de főzelék feltétnek is kiváló!

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 15 perc

Elkészítés

A marhahúshoz hozzáadjuk az apró kockákra vágott, nyers csiperkegombát. Belekeverjük a tojást, a hagymaféléket és sózzuk, borsozzuk. Annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, amennyit felvesz.

Formázás után újra beleforgatjuk a zsemlemorzsába, majd bő, forró olajban kisütjük.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*