Gombás paprikás szelet

​​

Gombás paprikás szelet

Szerző: 2015. augusztus 31. hétfő

Nagyon kis egyszerű, de annál nagyszerűbb és laktató étel, nagyon szeretem, mert a gomba különlegessé teszi! Kezdőknek is bátran ajánlom!

  • Előkészület : 20 perc
  • Főzési idő : 50 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Kockázzuk fel a hagymákat és dinszteljük meg olajon.

Rakjuk rá a sózott karajszeleteket, kicsit pirítsuk meg, majd öntsük fel 3 dl vízzel. Ez a mennyiség a hús teljes puhulásáig pótolandó az elpárolgás miatt.

Adjuk hozzá a fűszerpaprikát és a felszeletelt gombát. Kb. 30-40 perc alatt a hús is megpuhul.

Amennyiben a szaft nem elég sűrű, sűríthetjük 1 kanál liszttel.

Tálaljuk tarhonyával, díszíthetjük vágott petrezselyemmel, kínálhatjuk tejföllel is.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*