Gombás penne gorgonzola szósszal

Gombás penne gorgonzola szósszal

Szerző: 2017. november 28. kedd

Egyszerű olasz tészta különleges sajttal.

  • Előkészület : 10 perc
  • Főzési idő : 40 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A felszeletelt gombát kevés olívaolajon megpároljuk. Amennyiben nagyon sok levet ereszt, egy kicsit leszűrünk belőle. Hozzáadjuk a liszttel kikevert főzőtejszínt és sóval, borssal ízesítjük, majd összefőzzük.

Belereszeljük a gorgonzola sajtot és összeforraljuk.

A penne tésztát sós vízben kifőzzük, a brokkolit félpuhára pároljuk.

A tésztát és a brokkolit a gombás szósszal tálaljuk.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*