Gombás reggeli

Gombás reggeli

Szerző: 2014. július 31. csütörtök

Tökéletes reggeli fogás egy borús nap felvidítására! 🙂

  • Előkészület : 10 perc
  • Főzési idő : 15 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A gombát vízszintesen kettévágjuk, a paradicsomokat felkarikázzuk. Felhevített serpenyőben, kevés olajon az aprított fokhagymát megpirítjuk, rádobjuk a kenyérszeleteket és átforgatjuk.

Ugyanezen az olajon a gombaszeleteket és a paradicsom karikákat oldalanként 1-1 percig sütjük.

A kenyérszeleteket megkenjük a pestoval, ráhelyezzük a gombát és a paradicsomot.

A végén megszórjuk egy kis parmezánnal.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

One Response to Gombás reggeli

  1. Pingback: Gombát a grillre! | Gombarecept.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*