Gombás rétes

​​

Gombás rétes

Szerző: 2015. november 9. hétfő

Különleges rétes egy kis gombával felturbózva.

  • Előkészület : 20 perc
  • Főzési idő : 15 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Pároljuk meg a felszeletelt csiperkegombát, ízesítsük sóval, borssal, zúzott fokhagymával.

Vágjunk a réteslapokból 10x10 cm-es négyzeteket. Kenjük meg olajjal és töltsük meg gombával, esetleg még spenóttal és tekerjük fel. Kenjük meg a kis réteseket felvert tojássárgájával.

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra és süssük készre 10-15 perc alatt.

Egy 200 grammos réteslapból 9-10 db rudat készíthetünk, rudanként 2-3 evőkanál párolt gombával számoljunk.

Kínálhatunk hozzá kéksajtos mártogatóst: 2-3 dl natúr joghurtba reszeljünk egy kis márványsajtot, ha szükséges, sózzuk meg.

Nyomtatás

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

One Response to Gombás rétes

  1. Kovács Ferenc

    Nem tudom, hogy a tölteléket mi fogja össze, és a fölösleges nedvességet mi köti meg,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*