Gombás rizzsel töltött cukkini

Gombás rizzsel töltött cukkini

Szerző: 2015. május 11. hétfő

Egyre melegebbek a napok, így már nem kívánjuk a nehéz ételeket. Ez a könnyű zöldséges és vega étel kitűnő választás egy nyári napon! 

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 20 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A csiperkegombát vágjuk apró kockákra, sózzuk, borsozzuk és pároljuk.

Főzzük meg a rizst, majd keverjük össze a párolt gombával.

Vágjuk félbe a cukkiniket és kaparjuk ki a közepüket, majd töltsük meg a gombás rizzsel. Szórjuk meg reszelt sajttal, tegyük sütőbe és süssük aranybarnára!

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*