Gombás rizzsel töltött cukkini

Gombás rizzsel töltött cukkini

Szerző: 2013. július 17. szerda

Töltött cukkini a kedvencem, mert zsenge és nyáron a nagy melegben is jólesik, nem terheli meg a gyomrot, plusz könnyen elkészíthető, így mindenki kedvence! 🙂

  • Előkészület : 30 perc
  • Főzési idő : 30 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A csiperkegombát apró kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és megpároljuk. A rizst megfőzzük, majd összekeverjük a párolt gombával. A félbevágott cukkini közepét kikaparjuk, és megtöltjük a gombás rizzsel. Megszórjuk reszelt sajttal, sütőbe tesszük, és aranybarnára sütjük.

Nyomtatás

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

One Response to Gombás rizzsel töltött cukkini

  1. Pingback: Új trend: adj gombát az ételekhez! | Gombarecept.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*