Gombás tésztasaláta

Gombás tésztasaláta

Szerző: 2017. február 13. hétfő

Mivel pirított gombát használunk, ezért bármilyen más gombafélével is elkészíthetjük ezt a finom, hideg tésztasalátát!

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 15 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Főzzük ki a tésztát, szűrjük le és hagyjuk kihűlni.

Vágjuk félbe vagy negyedeljük az apró gombákat és pirítsuk meg kevés olajon.

Olívaolajból, zöldfűszerből, fokhagymából, sóból, borsból készítsünk öntetet és forgassuk bele a főtt tésztát, a gombát, az olívabogyót és jól keverjük össze.

Végül óvatosan adjuk hozzá a kockára vágott fetasajtot és a felezett koktélparadicsomot.

Hűtőben tárolhatjuk, később is fogyaszthatjuk.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*