Gombatempura

Gombatempura

Szerző: 2017. február 13. hétfő

Igazi ázsiai különlegesség! 

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 10 perc

Hozzávalók

Elkészítés

A gombákat megsózzuk és 1,5 cm vastag szeletekre vágjuk.

Elkészítjük a sörtésztát: a sört, a lisztet és a tojást összedolgozzuk. Ügyeljünk arra, hogy az alkotórészek hidegek legyenek.

A sűrű tésztában megforgatjuk a gombaszeleteket és forró olajban aranybarnára sütjük.

Édes csiliszósszal, tartármártással, különféle mártogatóssal kínáljuk. Frissen fogyasztjuk!

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*