GoPink! ötödik alkalommal

FB-3-3-3

Az emlőrák a leggyakrabban előforduló daganatos megbetegedés a magyar nők körében. Az elmúlt tíz év alatt mintegy 7%-kal nőtt az újonnan felfedezett megbetegedések száma, annak ellenére, hogy felvilágosítással és idejében végzett szűrővizsgálatokkal az esetek harmadát meg lehetne előzni, másik harmadukat pedig gyógyítani.

Az emlőrák pontos kiváltó oka ma sem ismert, de az olyan rizikófaktorok megléte, mint az előrehaladott életkor, a családban már korábban előfordult emlődaganat, az elhízás vagy a dohányzás, fokozott kockázatot jelent a betegség kialakulásában.termekmix_2016

Az emlőrák korai felismeréséhez nagyon fontos a rendszeres önvizsgálat és a mellrákszűrés, amely kétévente javasolt a 45 és 60 év közötti nőknek. Ezen felül a mozgásban gazdag életmód és az egészséges táplálkozás is jelentős szereppel bíró tényező!

Magyarország vezető gombaipari cége, a Bio-Fungi Kft. tevékenységében kiemelt szerepet kap az egészségtudatosság, az egészséges életmód, ezek fontosságára pedig a GoPink! kampánnyal hívja fel a figyelmet már ötödik éve. A mellrák elleni küzdelemhez csatlakozva egész októberben rózsaszín tálcákba csomagoljuk a csiperke- és laskagombát. A különleges csomagolású termékek a Tesco és az Aldi üzletekben kaphatók és minden eladott tálca után 5 Ft-tal támogatjuk a mellrák elleni munkát.

Válassza Ön is a rózsaszín tálcás gombákat és támogassa a mellrák elleni küzdelmet! 

FB-4-4-4

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*