Grillezett bárányborda vegyes gombával

Grillezett bárányborda vegyes gombával

Szerző: 2017. május 23. kedd

Remek könnyű grillétel.

  • Előkészület : 20 perc

Elkészítés

Olajból, sóból, borsból, aprított fokhagymából, apróra vágott rozmaringból pácot készítünk. Ebbe forgatjuk a húst és állni hagyjuk egy éjszakára.

 

Zsenge, fiatal báránybordát bátran grillezzük. Forgassuk folyamatosan, kb. 10-10 percig oldalanként, majd az utolsó 5 percben tegyük mellé a gombákat. Azokat is állandó forgatás mellett készre grillezzük.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*