Grillezett szűzpecsenye gombával és friss salátával

Grillezett szűzpecsenye gombával és friss salátával

Szerző: 2016. február 1. hétfő

Minél többféle gombát használunk, annál finomabb lesz! 

  • Előkészület : 20 perc
  • Főzési idő : 20 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Vágjuk 1,5 cm-es szeletekre a szűzpecsenyét. Fűszerezzük sóval, borssal és kevés olajon mindkét oldalukat süssük át.

A gombákat sózzuk, borsozzuk, vágjuk a csiperkét vastag szeletekre, a laskát pedig szedjük levelekre.

Vágjuk apróra a fokhagymát és a serpenyőben visszamaradt olajon forgassuk át. Dobjuk hozzá a gombákat és pirítsuk meg mindkét oldalukat.

Tálaljuk friss salátával.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*