Gyömbéres sült gomba garnélával rizstésztaágyon

Gyömbéres sült gomba garnélával rizstésztaágyon

Szerző: 2014. július 21. hétfő

Ebben a különleges, távol-keleti ételben remek szerepet kap a csiperkegomba. Nagyon gyorsan elkészíthető, és fenséges vacsora! Első randira tökéletes! 🙂

  • Előkészület : 20 perc
  • Főzési idő : 20 perc

Elkészítés

Egy felhevített serpenyőben a vastag szelet gombák mindkét oldalát megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a gyömbért, a garnélákat, a zöldhagymát és a kisebb darabokra vágott bébikukoricát.

Rövid ideig együtt pirítjuk, miközben kifőzzük a rizstésztát. Ez csak pár percet vesz igénybe és nagyon könnyű vele dolgozni, mert nem lehet túlfőzni. Miután leszűrtük a tésztát, kevés szójaszósszal meglocsoljuk.

A serpenyőben megpirított gombát és garnélát ráhelyezzük és azonnal fogyasztjuk.

Nyomtatás

 

 

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*