Hatodik éve segít a GoPink

Hazánkban is egyre több cég hívja fel a figyelmet a szűrés és önvizsgálat fontosságára, ugyanis a korai stádiumban felfedezett esetek jelentős mértékben megnövelheti a túlélés esélyét. Egyre többen áldoznak a mellrák elleni kutatásokra és támogatják a betegek gyógyítását, de egyre több olyan cég is van, amelyek esetében adományaik mellett termékeik is segíthetnek a gyógyulásban.

A Bio-Fungi Kft. GoPink! mellrák elleni kampányával biztosan sokan találkoztak már, amely hatodik éve támogatja rózsaszín tálcás termesztett gombatermékekkel a daganatos betegek gyógyulását. A kampány egész októberben tart és, ha Ön is szeretne hozzájárulni a jótékony célhoz és támogatni betegeket, az ALDI és a TESCO pultjain megtalálható figyelemfelkeltő, rózsaszín tálcás gombatermékek megvásárlásával megteheti, ugyanis minden tálca után 10 Ft-tal támogatjuk a legtöbb mellrák elleni kutatást is végző Debreceni Onkológiai Betegekért Alapítvány munkáját, akik támogatásunkat a betegek gyógyulását segítő nélkülözhetetlen orvosi eszközök vásárlására fordítják.

Hogy kapcsolódik ide a termesztett gomba?
A termesztett csiperkegomba olyan anyagokat tartalmaz, amelyek csökkentik az ösztrogén nemi hormonszintet megemelő aromatáz enzim aktivitását. A szervezet túlzott ösztrogén termelése bizonyítottan növeli a mellrák kockázatát. A csiperkegomba rendszeres fogyasztása tehát segíthet úgy, hogy megakadályozza a szervezetben lévő ösztrogén szintjének túlzott megemelkedését. Emellett a termesztett csiperke- és laskagombára igaz, hogy alacsony a kalóriatartalmuk, gyakorlatilag nem tartalmaznak zsírt és koleszterint, valamint magas a víz- és rosttartalmuk. Ásványi anyagokban és vitaminokban (D, B-vitamin) szintén gazdagok. Glutén- és laktózmentesek, illetve cukorbetegségben szenvedők és fogyókúrázók is fogyaszthatják. Fontos, hogy a gombát ne hámozzuk, mert így elveszítjük az értékes tápanyagokat. Folyó víz alatt, gyors öblítéssel tisztítsuk meg. Mivel modern körülmények között termesztik, ezért fogyasztása biztonságos és az év minden napján frissen elérhető!

Válassza Ön is a rózsaszín tálcás gombákat és segítse a betegek gyógyulását!

Print Friendly, PDF & Email
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*