Gombás rukkolasaláta

Gombás rukkolasaláta

Szerző: 2014. május 29. csütörtök

 Kifejezetten olyan fogyókúrázók és egészséges életmódot kedvelők részére, akik kevés idővel rendelkeznek, de tartalmas vacsorát szeretnének elfogyasztani! 

 

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 10 perc

Elkészítés

A rukkolát egy lapos tálra lazán rászórjuk, majd a megtisztított, vékony szeletre vágott nyers gombát, a kockákra vágott paradicsomokat, a kecskesajtot, a fenyőmagot, a vörös áfonyát hozzáadjuk.

Közvetlenül a fogyasztás előtt tökmagolajjal és balzsamecettel ízesítjük.

Nyomtatás

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

One Response to Gombás rukkolasaláta

  1. Pingback: Umami és gomba | Gombarecept.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*