Körözöttes gombafejek

​​

Körözöttes gombafejek

Szerző: 2016. február 5. péntek

Különleges töltelékű vendégváró falatka! 

  • Előkészület : 10 perc
  • Főzési idő : 5 perc

Elkészítés

Törjük ki a gomba tönkjét, a gombafejeket pedig pároljuk 3-4 percig enyhén sós vízben. Készítsünk pácot olívaolajból, fokhagymából, sóból és borsból és a lecsepegtetett gombát hagyjuk állni ebben a pácban.

A körözötthöz dolgozzuk össze a juhtúrót, a vajat, a fűszerpaprikát és a pici köménymagot.

Töltsük meg a körözöttel a gombafejeket, tekerjük körbe egy vékony szelet sonkával és szúrjuk át fogpiszkálóval.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*