Lazacfilé gombás rizzsel zöldspárga ágyon

Lazacfilé gombás rizzsel zöldspárga ágyon

Szerző: 2015. május 12. kedd

Egy újabb tavaszi spárgás recept ezúttal lazaccal! Természetesen a csiperkegomba sem hiányozhat! 

  • Előkészület : 15 perc
  • Főzési idő : 30 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Pároljuk meg a rizst. Vágjuk apró kockákra a csiperkegombát és pároljuk meg pici olajon. Csepegtessük le és keverjük a rizshez.

A lazacot sózzuk, borsozzuk és kevés olajon mindkét oldalát süssük meg vagy grillezzük.

A spárgát pici vízben pároljuk 3-4 percig, hogy roppanós maradjon, mert így ízletesebb.

Tegyük  spárgákat egy tányérra, óvatosan helyezzük rá a lazacszeleteket és tegyük mellé a gombás rizst, majd szórjuk meg pirított fenyőmaggal.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*