Medveshagymás spagetti csiperkegombával

Medveshagymás spagetti csiperkegombával

Szerző: 2015. április 20. hétfő

Az egészséges medvehagyma és a szuperélelmiszer csiperkegomba találkozása egy különleges tésztaételben.

Hozzávalók

Elkészítés

A már felszeletelt gombát kevés olívaolajon megdinszteljük, majd egy szűrőkanállal kiszedjük és félrerakjuk. A visszamaradt lében a megmosott és apróra vágott medvehagymát megpároljuk.

A tejszínt a liszttel csomómentesre keverjük és ezzel behabarjuk a medvehagymát. Még egyszer felfőzzük és beletesszük a megpárolt gombát.

Kifőzzük a spagettit és a szósszal tálaljuk!

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*