Nyers csiperkegomba saláta paprikával

​​

Nyers csiperkegomba saláta paprikával

Szerző: 2015. augusztus 19. szerda

A csiperkegombát nyersen is meg lehet enni. Csak alaposan, bő víz alatt kell megmosni! 

  • Előkészület : 20 perc
  • Főzési idő : 10 perc

Hozzávalók

Elkészítés

Vágjuk kockára a paprikákat és a gombát. Keverjük össze egy nagy tálban, adjuk hozzá a fekete olajbogyót és az apróra vágott lilahagymát, majd ízesítsük sóval, borssal.

Alaposan keverjük össze, majd adjuk hozzá a kockára vágott fetasajtot.

Ízlés szerint locsoljuk meg olívaolajjal.

Nyomtatás
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*